Kelemen Anna teljesen elszomorodott és hozzátok fordult

Kelemen Anna megosztott egy videót amiben kifejti, hogy miért szomorú. A sajtóbol értesült a romániai cirkuszi állatok történetéről. Ugyanis náluk már nem lehet a műsorokban vadállatokat szerepeltetni. Azt, hogy mi lesz a sorsuk azt egyenlőre még nem tudni. Az egyik cirkusz vadállatait egy magyarországi farm fogadta be, de még így is bizonytalan a jövőjük.

“Ennek kapcsán fogott el az érzés, hogy én is bedarálódom a körforgásba: úgy vesszük le a húst a polcról, hogy nem is gondolunk bele, hogy az állat volt” – mondta Annácska, hozzátéve, hogy lelkiismereti okokból egy ideig ő is vega volt, de csak pár évig csinálta, aztán feladta, mert a szervezete kívánja a húst.

“Sokszor látom azt, hogy elég elhízott asszonyok tolják a kocsijukat, és irgalmatlan mennyiségű kaját raknak a kocsiba. Szerintem, ha csak az emberek nem annyi húst ennének, ami beléjük fér, hanem kicsit kevesebbet, talán kicsit tennének az ügyért. Túl sok ember van, túl sokat esznek, ám nincs elég állat, és így elég érdekes a jövő” – szomorkodott Annácska, aki maga is bevallotta, lehet, kicsit kuszára sikerült a legújabb videója, de majd még visszatér a témára:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük