Singh Viki ledobta a textilt erre balhé tört ki az instagram oldalán

Singh Viki tipikusan egy olyan énekesnő, akinek nem csupán a hangjába lehet szerelmesnek lenni. Nagyon sok férfi rajongója van, akik odáig vannak Vikiért, aki hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban és rengeteget fogyott, bár nekünk régen fel sem tűnt hogy lenne rajta felesleg. Most egy fotózásról osztott meg egy képet és egy videót, és volt olyan rajongója akinek ez nem tetszett, és nem éppen hízelgő véleményt írt neki:

“Viki, ne csináld azt, mint minden celeb. Olyan sejtelmes, szép vagy, miért mutogatod magad?” – írta az egyik követője, de például ez is a kép mellett olvasható: “Amióta kissé lefogyott, állandóan az okosabbik felét mutogatja”.

Viki sem maradt adós a válasszal: “néha kell csajoskodni, addig szeretném megmutatni és élvezni a testem amig még megtehetem.. miután szülök már biztosan nem posztolok majd fürdőruhás képeket” – írja.

“Ez nem rossz indulat, hanem vélemény. És egyetértek Emesével, hogy beálltál a sorba »tucatcelebnek«. Próbálj meg kitűnni, de ne ezzel! Inkább énekelj…” – jött a válasz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük