A világ legszemrevalóbb tengerészgyalogosa most téged fog lefegyverezni

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt.

Katonának lenni nem egy nőies foglalkozás. Férfiként is elég kemény helytállni a seregben, de nőként meg pláne. Ha látunk is elvétve nőket, akik ennek a hivatásnak szentelik az életüket, akkor általában azok elég férfiasan festenek, és semmi nőiesség nem szorult beléjük, tisztelet a kivételnek. Bemutatjuk most nektek Rianna Conner-t, aki 7 évig szolgált a haditengerészetnél és biztosak vagyunk benne, hogy tőle csinosabb tengerészgyalogost maximum csak filmekben láthattál. A kaliforniai lány leszerelése után igazi instagram sztár lett és a mogorva egyenruhát levetette magáról. Jó váltás volt!

A harcos amazon egy hete ünnepelte születésnapját, ami alkalmat adott egy kis ünnepi fotózásra is. Sőt, a legkevésbé sem szégyellős, formás idomokkal rendelkező ex-katona úgy döntött, a jeles nap alkalmából meglepi valami igazán finom képpel és videóval követőit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük