Vasvári Vivien tenyérnyi textildarabja nem sok mindent bíz a képzeletünkre

Úgy látszik az emberek nagy része már el is felejtette, hogy mi volt tavasszal. Akkor még annak is örültünk, hogy az utcára kimehetünk, most meg már mindenki úgy utazik szerte a világban mintha nyaralás nélkül nem is lehetne létezni.

Vasvári Vivien szerelmével és kislányával utazott Spanyolországba, ahonnan sorra posztolja az izgalmasabbnál izgalmasabb fotókat. A mostani több szempontból is az!A képen az egykori luxusfeleség szerelme, Zsigmond nyakából rugaszkodott el, hogy egy rögtönzött kis repüléssel a medence vizébe érkezzen. Vasvári Vivien technikáján és napszemüvegén túl, ami még szemet szúr, az a bikinije. Jól kell koncentrálni mert sok anyag nincs benne. Vivit azonban láthatóan semmi sem zavarja az önfeledt mókázás közben, hiszen épp arról ír a kép mellett, hogy szerelme megadja neki a szabadságot és támogatja abban, hogy azt tegyen, amit csak szeretne.

“Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem segít megmutatni, hogy a helyes úton kezdj el haladni. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nèlkül, mert SZERET!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük