A világ legfullosabb nagymamája végre levette az otthonkát

Elég komoly, hogy valaki már 41 évesen elmondhatja magáról, hogy nagymama, de hogy ilyen jól nézzen ki arra nincsenek szavak.

Alice Vasquez  első pillantásra semmiben sem különbözik azon fiatal anyáktól, akik edzéssel ütik el az idejüket, miután gyermeküket beadták a bölcsibe. Csakhogy Ő nem a lányához, hanem az unokájához siet haza. A kaliforniai jógaoktató nyugodtan nevezhetne a világ legformásabb nagymamája címre. 16 éves volt, amikor megszülte első gyermekét, aki szintén 16 évesen esett teherbe, és így immár unokája is van. A csinos nő saját bevallása szerint élvezi az életet, és nagyon boldog, hogy már közel 20 ezren követik a közösségi oldalán.

Vasquez azt mondja, rengeteget tesz azért, hogy megőrizze korát meghazudtoló külsőjét. Nem spórol a különböző kozmetikai szerekkel, krémekkel, szérumokkal és kenőcsökkel, kínosan ügyel rá, hogy eleget aludjon, emellett természetesen minden nap mozog és egészségesen étkezik. Azt mondja, csak nagyon indokolt esetekben lógja el az edzéseit, és minél öregebb, annál keményebben dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük