Kapott rendesen a tüntető, aki megrongálta a volt NBA bajnok kocsiját

J.R. Smith a Cleveland Cavaliers játékosaként lett az NBA bajnoka 2016-ban, ám ezúttal nem a kosártudása miatt került az újságok címlapjára, hanem az ökle miatt. A férfi egy utcákon zavargót hagyott helyben, aki a tüntetésektől felhergelve megrongálta Smith autóját.

Az USA-ban zavargásokba torkolló tüntetéssorozat kezdődött, ahol már nem a békés ellenállás a cél, sokkal inkább a tiltott vagyonszerzés, rongálás és rablás. A George Floyd halála miatt zavargók boltokat törnek fel, üzleteket fosztanak ki és autókat rongálnak meg. Az egyik ilyen utcán parkolt J.R. Smith autója is, aki pont látta, ahogy egy legény megrongálja az autóját, és annyira elpattant az agya, hogy a vandál után eredt.

El is kapta, és nem köszönte meg amit kapott, a fickónak nagy szerencséje, hogy el tudott menekülni. Smith később nyilatkozott is a történtekről, amiben elmondta, hogy nem a rasszizmus vezérelte a tettét, csak szimplán elszakadt nála a cérna, amikor azt látta, hogy egy idegen rongálja meg azt, amiért ő megdolgozott és pénzt adott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük