Pirner Alma egy tangás fotóval üzeni Thaiföldről: Jó döntés volt, hogy nem mondtuk le az utat

Utazzunk, ne utazzunk – a nagy dilemma. Szerintünk, akinek nincs halaszthatatlan dolga külföldön az maradjon itthon. Azonban vannak a hazai ismert emberek között is olyanok, akik nem félnek és lazán bevállalnak egy külföldi utat.

Miközben Horváth Éva Balin nem aggódja túl a koronavírust, addig Pirner Alma Thaiföldön csinálja ugyanezt. Utóbbi a medence partján fekve üzent követőinek.

“Sokan kérdezték, amikor 10 napja útra keltünk, hogyhogy el merünk indulni ebben a helyzetben… Bennem is volt aggodalom, de nagyon jó döntés volt, hogy nem mondtuk le az utat. Itt teljes nyugalom van és biztonság, semmi pánik, és nagy odafigyelés. Minden plázában/reptéren lázat mérnek egyesével, vagy hőkamerás kontroll van. Mindenhol kirakva a kézfertőtlenítő, aki akar, tud maszkot venni és hordani, és szerencsére nagyon nyugodt, tömegtől és zsúfoltságtól mentes helyeket választottunk, ahol 10 méteres körzetben általában senki nincs körülöttünk” -– kezdte Pirner Alma, aki elmondta, hogy a vírus miatt kialakult helyzet a munkáját sem veszélyezteti, így emiatt sem aggódik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük