Elek Zoli bá’ a fasorba sincs Paris Hilton főzős videójához képest

A botrányhősnő újabb hobbinak hódol, amiről egyelőre senki nem tudja eldönteni, hogy kabaré, vagy a megkomolyodott Hilton lányka tényleg Elek Zoli bácsi babérjaira tör. Persze egyenesen szentségtörés Zoli bácsit egy lapon emlegetni a konyhaművészetet még csak hírből sem ismerő lánykával, aki egy videó erejéig azért megpróbálkozott a lehetetlennel.

A celeb Youtube csatornáján rajtolt el a Cooking with Paris névre keresztelt főzőműsor, aminek első részében egy lasagna-t készít el. A videó kezdő képsorai azzal kezdődnek, hogy Paris bejön a csivavájával (nem, nem belőle készíti el a menüt), aztán ahogy esik úgy puffan módon oda is rak főni egy csomag tésztát.

Következik a hűtőből való kipakolás, majd a sajtreszelés, amiben a leányzó annyira elfárad, hogy majdnem meg is sajnáljuk. Hogy mennyivel lett rövidebb a művelet közben a műkörme, arról nem tudni, de, hogy a fölösleges olajat papírtörlővel kell felitatni, azt igen.

Jöhet a hús kisütése két szívlapáttal, majd a tűzhely alapos megsózása, ami talán a lasagna rituálé része. Olyan műhelytitkok derülnek ki a sürménkedése közben, ami után arra gyanakodhat az ember, hogy a paprika tévén verik át az embert, mert ilyet aztán tényleg nem látunk ott. Mikor már lassan letennénk a hajunkat miközben a Parisé majdnem leég, jön egy finom arcpermet a bőrére és a hozzávalókra, és felfrissülünk vele együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük