Anyacsavart tekert alvó férje szerszámára egy féltékeny ukrán nő

Iszonyatos lágyéktáji fájdalomra ébredt egy reggel egy 40 év körüli ukrán férfi, akinek a nevét és a pontos korát a helyi sajtóbeszámolók nem említik. A férfi megdöbbenve vette észre, hogy a duzzadt szerszámán egy nagy anyacsavar van. Megpróbálta leszedni magáról a csavart, de csak még durvább fájdalmat tudott okozni magának, ezért mentőt hívott.

A férfit az Ukrajna déli részén fekvő Zaporizzsja egyik kórházába szállították. Az orvosoknak azonban nem volt semmilyen eszközük, amivel az anyát eltávolíthatták volna, ezért egy Kobra nevű speciális mentőcsapat segítségét kérték. Ők egy flex segítségével vágták ketté az anyát. A művelet nem volt egyszerű, mert a vágás során rengeteg szikra keletkezett, a csavar pedig felforrósodott, így folyamatosan hűteni kellett.

A beavatkozás végül teljes sikerrel zárult, az orvosok szerint a férfi teljesen fel fog épülni a sérüléseiből, és a kapitány úgy fog működni, mint korábban. Kiderült, az anyát a felesége tekerte rá, mert úgy gondolta, hogy megcsalja. A férfi fontolóra vette, hogy beadja a válópert – jelentette a helyi média.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük