Monokiniző hölgyeményt rögzített a Google Street kamerája

Azért gondolj bele abba a helyzetbe, amikor vezetés közben jön rád a cifra, vagy durran szét majdnem a zacskód. Félre állsz az autóval, leguggolsz egy nők lapjával, vagy leereszted a fáradt gőzt, a Google Street kamerája pedig pont akkor suhan el melletted, és mire felocsúdsz, már mindenki a te fehér bálnád tekinti támpontnak, amikor utazás előtt a Google térképen keres rá az ulticélra.

Nem igazán tudnád kimagyarázni, hogy miért guggolsz a kukoricás szélén, vagy miért bronzolsz fényes nappal egy ablak alatti bokor tövében. Meg vagy bélyegezve, felkerülsz a netre, és hiába homályosítanak el, te azért tisztában vagy vele, hogy te szemeztél a kamerával, ami kismillió HD felvételt lőtt rólad pár pillanat alatt.

És régóta már nem csak autóval róják az utakat, hanem fejkamerával és bringára szerelt okossággal is, ami olyan parti fövenyek mellett is elvezet, ahol temérdek hölgyemény szabadul meg a bikini felsőtől a tökéletesen lebarnult bőr reményében. A Google már nem egy ilyen nő intim szférájába mászott bele, hogy aztán elhomályosítva virítsanak a Térképen egy örök életre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük