Vetkőzéssel keres vagyonokat egy fiatal lány, akit a saját anyja fotóz

Az 53 éves Jane-nek felhőtlen a kapcsolata a lányával. Talán éppen ezért döntött úgy, hogy segít fellendíteni a 23 éves Beth Spiby karrierjét. Az édesanya beállt a fényképező mögé, majd nem akármilyen fotókat készített a lányról.

Beth korábban KFC-ben dolgozott, és feltűnt a gyorsétteremláncról szóló dokumentumfilmben is. Elmondása szerint a szereplése után brutálisan megnövekedett a követői száma, s ennek hatására kezdett el gondolkodni azon, hogy ezzel kezdeni lehetne valamit. Mint látjuk, azóta nagyot fordult vele a világ: ott hagyta a gyorsétteremet, majd egy teljesen más hivatást választott. Gyakorlatilag webkamera előtt jó pénzért megválik a ruháitól. Az egész roppant egyszerűen működik: a felhasználóknak pénzt kell küldeniük, cserébe a lány ledob pár ruhadarabot, de magasabb pénzösszegért akár tovább is merészkedik.

Anya és lánya azonban annyira ráérzett a pénz szagára, hogy tovább fejlesztették a videós üzletet és most már fotósorozatot is készítenek a lányról. Az anya fotóz, aki mindennek ellenére büszke lányára. A családi páros egy év alatt 120 ezer brit fontot, azaz több mint 44 millió forintot keresett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük