Falatnyi bikiniben búcsúzott a magyar énekesnő

Singh Viki pár napig barátnőjével együtt a mesés Kanári-szigeteken pihent, ahonnan rendszeresen osztott meg jobbnál jobb fotókat a közösségi oldalán. Az énekesnő természetesen nemcsak a tájat fotózta, hanem magát is. A kommentekben sokan felajánlották, hogy szívesen leporolják azt a kerek popeszt.

“Az utolsó fürdőrucis fotó, hiszen holnap reggel indulunk haza. Lehet, hogy nem hiszitek el, de ez volt életem első igazi nyaralása! Utoljára apukámmal utaztam kislány koromban nyaralni, azóta mindig csak dolgozni (forgatni/ énekelni) mentem külföldre, és anyagilag sem álltam úgy soha, hogy megengedhessek magamnak egy hetet egy ilyen csodálatos helyen” – kezdte a bejegyzést.

“Az elmúlt 2 év hozta meg nekem mindezt. Köszönöm a szerelmemnek, aki 2 éve van mellettem, részese és oka annak, hogy szárnyalhatok! És hálás vagyok a csapatomnak, hogy szeretnek, hisznek bennem és mindenben támogatnak. Amint hazaértem, rengeteg új és szuper dolog vár rám, amikbe most újult erővel, kipihenten, feltöltődve vethetem bele magam!” – írta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük