A lány, akivel egy vegán is elmenne hamburgerezni

Minden férfinak más az ízlése, különböző kajákat szeretünk, különböző sportokat űzünk, és a hölgyekben is más-más dolgot szeretünk. Minden nap megkapjuk tőletek, hogy már kezditek unni a csirkemell sonkát, és ideje lenne már egy jó húsos szalonnát leakasztani a polcról. Hát akkor tessék. Bemutatjuk nektek Genevieve-t.

Ha megkérdeznék, melyik a legklasszabb és legismertebb amerikai étel, akkor természetes, hogy mindenki gondolkodás nélkül a hamburgert mondaná. Egy dolog egészen bizonyos, hamburgert mindenki evett már, és a hamburgert mindenki szereti. Nagyon sok fajtája van, annak ellenére hogy egyszerű ételnek tűnik, meglehetősen sokféle képen lehet elkészíteni. A legfontosabb, hogy jó szaftos legyen benne a hús. Persze számít a buci is, valamint a sajt és a friss zöldségek, de a húspogácsa sorsdöntő. Genevieve ma egy sajátos megoldást talált ki a vacsora tálalására. A hamburgerének tuti receptje, hogy nem sajnálja belőle a húst, ezzel bizony jól fogunk lakni.

 

Valentinával bármikor meginnánk egy koktélt

Valentina az a személy, akivel bármikor szívesen beülnénk egy bárba egy jó koktélra. Mindig mosolygós, vidám és annyira energikus, hogy már a jelenlétével is feldobja a hangulatot. Akár egy elegáns helyen, akár egy tengerparti bárban, Valentina mellett garantáltan jó lenne a hangulat. Szívesen beszélgetnénk vele az életről, utazási tervekről, vagy akár az élet apró örömeiről egy kellemes ital mellett.

Stílusos megjelenése és pozitív kisugárzása tökéletes partneré teszi egy baráti összejövetelhez. Ő az, aki mindig tudja, melyik a legjobb koktél, és még azt is, hogy melyik ital illik leginkább hozzánk. Együtt biztosan találnánk egy új kedvencet a bár kínálatából. Ha Valentinával töltenénk az estét, nemcsak a koktél lenne élmény, hanem a vele töltött idő is. Mindig van egy érdekes története, amit szívesen megoszt, és mellette minden beszélgetés vidáman telik. Ő az a társaság, akitől bármilyen találkozó különlegessé válik, ezért nem is kérdés: bármikor meginnánk vele egy koktélt.

Valentinának bármikor hívunk egy autómentőt, még akkor is ha le se robbant

Valentina ez egyik kedvenc influenszerünk, bárhová is menjen, mindig készen állnánk arra, hogy segítsünk neki – akár még autómentőt is hívnánk érte, még akkor is, ha le sem robbant! Mivel minden pillanatban ragyog, nem kérdés, hogy sokan szeretnének a segítségére lenni, még akkor is, ha valójában nincs is szüksége rá. Valentina kisugárzása és kedvessége mindig magával ragadja az embereket, így bárki boldogan ugrana, hogy segítsen neki, legyen szó bármilyen helyzetről.

Nem csoda, hogy még az is megtörténhetne, hogy valaki autómentőt hív neki, csak azért, hogy biztos lehessen benne, minden rendben van. Hiszen Valentinának bármit megtennénk, hogy könnyebbé tegyük a napját. Lehet, hogy az autója tökéletesen működik, de ki ne szeretne extra gondoskodást és figyelmet?

A rajongói is gyakran viccelődnek azzal, hogy bármi is történik, ők készen állnak, hogy segítsenek neki, akár egy sima bevásárlás közben is. Valentina természetesen hálás minden támogatásért, és mindig megköszöni a figyelmességet, amit kap.

Sofia megmutatta nekünk az új konyháját és az a főzőlap valami csodálatos

Sofia, a népszerű influenszer végre megmutatta rajongóinak vadonatúj konyháját, és a végeredmény lenyűgöző lett. A minimalista dizájn és a modern elemek tökéletes harmóniát alkotnak az otthonosság és a luxus között. A konyha központi eleme egy hatalmas márvány sziget, amely nemcsak látványos, de rendkívül praktikus is. Sofia elárulta, hogy ez a helyiség az egyik kedvenc része lett az otthonában.

A letisztult fa szekrények és a sötét fa padló meleg, elegáns atmoszférát teremt. Beépített okoskészülékei a legújabb technológiát képviselik, és még az edények tárolására is külön figyelmet fordított. A konyha kialakítása nemcsak a főzésről, hanem a társasági eseményekről is szól, hiszen barátait is gyakran vendégeli meg itt. A posztja alatt záporoztak a dicséretek, és követői azonnal inspirációt merítettek belőle.

Sokan megjegyezték, hogy Sofia kifinomult ízlése és a részletekre való figyelme minden szempontból kiemelkedő. A rajongók izgatottan várják, hogy vajon mi lesz a következő projektje. Szívesen átugranánk mi is egy gyertyafényes vacsorára.

Zuzana még októberben is nagyon éli a jó időt

Zuzana Velk Oroszországban született, de életének jelentős részét ma már az Egyesült Államokban tölti. A szőke szépség szép karriert épített fel, Instagram-oldalát már több mint 1,6 millió ember követi. Zuzana nem szeretné megunni a jó időt, ezért legutóbb Mexikóba utazott feltöltődni.

Miközben Európában már beköszönt az őszi hűvös, Zuzana még mindig a meleg napsütésben fürdik. Ezúttal Mexikóba utazott, ahol az októberi nyarat élvezi teljes pompájában. Instagram-oldalán megosztott képei alapján egyértelmű, hogy a pihenést egy luxus szállodában tölti. A tengerparti helyszín és a karibi hangulat tökéletesen illik hozzá, hiszen mindig is híres volt magabiztos stílusáról és érzéki kisugárzásáról.

A modell nyaralós fotói nemcsak a napsütésben ragyognak, hanem követői körében is nagy sikert aratnak. Erkélyes posztjával ismét bebizonyította, hogy mestere az elegáns és provokatív megjelenésnek. Többször nyilatkozta már, hogy szereti a trópusi helyeket, és nem is titkolja, hogy imád a melegben tölteni az időt, miközben sokan már a fűtést tervezik bekapcsolni.

Zuzana számára a Mexikóban töltött napok tökéletes kikapcsolódást jelentenek, ahol naplemente előtt koktélokat kortyolgat a tengerparton. Az orosz szépség mindig is vonzódott a meleg éghajlathoz, és bárhol jár, magával hozza az örök nyár hangulatát. Nyaralós képei mindig inspirációt adnak azoknak, akik menekülnének a hideg elől, és egy kis napsütésre vágynak.

Ki se néznénk hogy Sammy egy kőkemény MMA harcos

Sammy-Jo Luxton egy brit MMA-harcos és profi ökölvívó, aki az Egyesült Királyságban szerzett hírnevet a küzdősportok világában. Pályafutását a Muay Thai harcokkal kezdte, és számos nemzetközi versenyen szerepelt, ahol lenyűgöző teljesítményt nyújtott. Később áttért az MMA-ra, ahol tovább folytatta karrierjét, és szintén elismert versenyzővé vált.

Sammy-Jo Luxton nemcsak a sportteljesítménye miatt vált ismertté, hanem erős közösségi média jelenléte révén is, ahol fitneszről, edzéseiről, valamint küzdősport tapasztalatairól posztol tartalmakat. Rajongói nagyra értékelik keménységét és kitartását, valamint azt, hogy aktívan népszerűsíti a nők részvételét a harcművészetek világában.

A 100 ezer Instagram-követővel rendelkező sportolónő azonban az elmúlt időszakban  a modellkarrierjére is egyre nagyobb hangsúlyt fektet. Milyen jól teszi, hisz elmondása szerint igen jövedelmező ez számára, és gondolnia kell arra mi lesz ha a sportolói pályája véget ér.

Matekórán nem látsz olyan derékszöget, pedig Priscilla nem is tanárnő

A matematika szó hallatán mindenkinek az jut eszébe amikor az iskolában próbálta megoldani a különböző számtani feladatokat kisebb nagyobb sikerrel. Még ha volt is hogy értettük, szeretni egészen biztosan a diákok 90% nem szerette, sőt a háta közepére nem kívánta. Sose értettük azokat akik elmennek matektanárnak. Most a derékszöget fogjuk átvenni de ilyen szabályosat a matek könyvekben egészen biztosan nem láthattál.

Priscilla egyébként gyerekkora óta profi tornász. Elmondása szerint már óvodában is folyamatosan pörgött forgott ezért szülei beíratták talajtornára, amiben azóta szép sikereket ért el.  Priscilla még a 2002-es debreceni tornász vb-n is részt vett, és ezüstérmet szerzett, majd emellé még bezsebelt három ezüstöt. Ezért van az, hogy ennyire hajlékony. Na jó nem, ez kamu, de az tény hogy hazájában sok tornán részt vett. Ám úgy döntött, abbahagyja a versenysportot.

„Elegem lett a szigorú életvitelből. Mindent feláldoztam a sportért, még egy szelet csokit vagy fagyit sem ehettem”

Köllő Babett úgy tündököl mint egy görög istennő

A TV2 sztárja egyszerűen megőrjíti a férfiakat.

Köllő Babett pillanatok alatt az ország egyik legismertebb embere lett, amikor feltűnt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, népszerűség pedig azóta is töretlen. Amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az egyre bokrosabb színházi elfoglaltságai mellett a TV2 több produkciójában is láthattuk már, mások mellett volt már a Sztárban sztár leszek! mestere is. Az sem titok, hogy a gyönyörű 45 éves színész-műsorvezetőért odáig vannak a fiatal férfiak, azonban az ő számára csakis férje létezik.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy időről időre ne osztana meg magáról kihívó fotókat a közösségi oldalán, ahogy azt tette most is, képe pedig azonnal meg is mozgatta követői fantáziáját. Ez persze érthető is, és nem maradtak el a dicsérő szavak:

„Nagyon szép vagy!”,  „Hiába jó bige vagy”, „Ragyogóan gyönyörű szép vagy” ,„Fantasztikusan nézel ki!”  – írták mások mellett.

Ha fázol ne a fűtést tekerd fel, hanem vess egy pillantást Sofia-ra

A fűtési szezon már javában tart, de eddig elég kegyes volt a pénztárcánkhoz a mérsékelt hőmérséklet. Az előttünk álló időszak sok mindenkinek okoz fejfájást abban a tekintetben, hogy akkor most mivel is fog fűteni a télen.

Magyarországon a legnépszerűbb fűtési rendszerek közé tartozik a szilárd tüzelésű-, a hőszivattyús-, a gáz- és az elektromos fűtés. Mi most azonban egy teljesen új megoldást kínálunk. Meghoztuk nektek Sofia-t, aki egy elég határozott, temperamentumos csaj. Uraim, van az a kisugárzása ami úgy perzsel mint egy békebeli cserépkályha. Na nála ez abszolút megvan.

Vannak emberek akik egyszerűen nem szívesen tűrnek meg magukon semmit. Valenti kétség kívül ebbe a csoportba tartozik, mert a képeit elnézve egyértelműen látszik, hogy nem ápol valami jó viszonyt a textillel. Lehet, hogy csak egy fránya allergia, de mi ezért áldjuk az eget. Egy átlagos lány is lehetne, de valami mégis van benne. Sok ilyen lányt látni nap mint nap, de Ő mégis valahogy más. Olyan igazi természetes szépség, akinek mindig tudnánk örülni ha egy utcában laknánk vele, és szembe jönne velünk. Közösségi oldalán már több mint egy millióan követik. Annyira érdekes, hogy ha a valamelyik közértben futunk vele össze egy melegítőbe akkor akár egy átlagos csaj, viszont ha oda kell tennie magát akkor pedig megáll körülötte a levegő ha megjelenik.

Yanett újabb csodás mexikói üdülőhelyen nyaralt, az időjós ezúttal Careyes-nél habzsolta a jóidőt

Yanet Garcia egy mexikói televíziós műsorvezető, időjárás-jelentő és modell, aki világszerte hírnevet szerzett feltűnő megjelenésével és karizmatikus stílusával. Garcia először azzal vált ismertté, hogy időjárás-jelentéseit a mexikói Televisa Monterrey csatornán adta elő, ahol népszerűsége gyorsan nőtt, és rajongók milliói követték őt a közösségi médiában is.

Yanet a televíziós karrierje mellett fitnesszel is foglalkozik, és rendszeresen posztol edzésvideókat és egészséges életmóddal kapcsolatos tartalmakat. Instagram-profilja több millió követőt számlál, ahol fitneszmodellként is tevékenykedik, inspirálva másokat a testmozgásra és a helyes táplálkozásra. Garcia a televíziós szereplései és modellkarrierje révén globális hírnévre tett szert, és keresett influenszerré vált.