Margarida-val szívesen elutaznánk egy görögországi last minute útra

Mykonos a görög szigetek egyik legkedveltebb úti célja, és jó okkal: páratlan szépsége és pezsgő éjszakai élete mindenkit magával ragad. A kristálytiszta tenger és a fehér homokos strandok tökéletes helyszínt nyújtanak a pihenéshez és a feltöltődéshez. A sziget híres szélmalmai és fehérre meszelt épületei ikonikus látványt nyújtanak, ami egyedülálló atmoszférát teremt. Mykonos városa tele van szűk kis utcácskákkal, ahol elbűvölő boltok, kávézók és éttermek sorakoznak. Az ételek is lenyűgözőek: a helyi konyha friss tengeri herkentyűkkel és hagyományos görög fogásokkal kényeztet.

Azoknak, akik szeretik a történelmet, közel van Delos szigete, amely az ókori világ egyik legfontosabb régészeti lelőhelye. Mykonos híres a vibráló éjszakai életéről is, ahol világszínvonalú DJ-k és partiszínterek várják a szórakozni vágyókat. A sziget különböző partszakaszai más-más hangulatot kínálnak: míg néhány strand csendesebb és nyugodtabb, mások pezsgő társasági életet biztosítanak. A luxushotelek és villák számos lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, de a családbarát szállások is bőségesen megtalálhatók. Mykonos emellett remek hely a vízi sportok szerelmeseinek, legyen szó szörfözésről, vitorlázásról vagy búvárkodásról.

Mi most megtaláltuk a legmegfelelőbb személyt az utazásra, Margarida személyében.

 

Kimori imádja a sport autókat és benzingőzt, szóval elektromos rollerrel ne is próbálkozz

Kimori, a fiatal nő, aki gyerekkora óta az autók szerelmese, ma is nagy rajongója a sportautóknak és a benzingőznek. Már kislányként is órákat töltött azzal, hogy a garázsban nézte édesapját, ahogy az autókon dolgozott, és ez az élmény mélyen belevésődött az emlékezetébe. Míg más lányok babákkal játszottak, ő modellautókat gyűjtött, és autós magazinokat olvasott. Bár a sportautók és a benzingőz iránti szenvedélye nőként szokatlannak számít, soha nem engedett a társadalmi elvárásoknak, és nem próbált beilleszkedni a hagyományos szerepekbe.

Felnőttként saját sportautót vásárolt, és rendszeresen részt vesz különböző autós találkozókon. Ilyenkor szívesen osztja meg tudását és tapasztalatait más rajongókkal, akik hamar felismerik, hogy Kimori valódi szakértője a gépjárművek világának. Nemcsak a sebesség vonzza, hanem a motorok technikai részletei, az aerodinamika és az autók belső felépítése is. Évek során komoly autós közösséget épített maga köré, ahol férfiak és nők egyaránt tisztelik, amiért nemcsak beszél az autókról, hanem képes saját maga is szerelni őket.

Kimori számára az autók nem csupán hobbik, hanem életformát jelentenek. Az autóversenyeket rendszeresen követi, és álma, hogy egyszer részt vegyen egy amatőr versenyen is. Az autós szenvedélye a mindennapokban is megmutatkozik: nemcsak vezeti őket, hanem gondoskodik is róluk, és folyamatosan fejleszti saját tudását. Bár sokan meglepődnek, amikor megtudják, mennyire elkötelezett az autók iránt, ő büszkén vállalja a szenvedélyét.

Tori a kamera mind két oldalán megállja a helyét

Szokták mondani, hogy háromféle fotós létezik. Az amatőr, a művész és a profi. Az amatőr a felszereléséről beszél, a profi a pénzről, a művész pedig a fényekről. Na most mi mutatunk egy negyedik típust is, aki a kamera mind két oldalán megállja a helyét.

Tori hobbiként tekintett a fényképezésre, de folyamatosan fejlődni akart, rengeteget tanult és elmondása szerint már minden egyes fényképezőgép-vázat és a velük kombinálható kiegészítőket kipróbált.  Nem sajnálta a befektetett energiát és pénzt ugyanis most már Ő is profi fotósként dolgozik, azonban nagyobb százalékban még mindig Őt fotózzák.

Elmondása sikerét a szeplőknek köszönheti. Azt mondjuk eddig is tudtuk, hogy a vörös lányok állítólag a legtüzesebbek hölgyek közé tartoznak. Van bennük elég élet és rafinéria, nem mondjuk hogy nyugodt velük az élet, mert bizony ha megbántjuk őket igencsak vissza tudnak vágni. Szeretjük ezt a heves temperamentumot mind az életben mind pedig este is. Velük egy pillanatra se unalmas az élet.

Folytatódik a bajnokok ligája, de előtte Agata-val bemelegítünk

A férfiak többsége szereti a focit, vagy legalábbis elmegy megnézni egy-egy meccset a haverokkal, addig sincs otthon az asszonnyal. Azonban a női nem képviselőinél ez pont fordítva van. Az a csaj, aki szereti a focit az ritka mint a fehér holló, és ha van egy-egy elvétve, akkor a barátnői miatt úgyse nézi mert megkapja, hogy “Olyan uncsi vagy!”. Nekünk pont ezért igazi gyöngyszem ha van olyan nő, aki nemhogy nézi, de alkalomadtán rúgja is a bőrt. Persze jobban szeretjük ha húzza, de most azt is megkapnánk az edzés után.

Az elmúlt három évtized legnagyobb változása jön a Bajnokok Ligájában (BL), a 2024–25-ös szezon kezdetével elfelejthetjük a csoportkört, helyette egy jóval bonyolultabb, de az UEFA szerint nagyon izgalmas rendszer jön. Hasonló formátumra áll át az Európa-liga, a Konferencia-liga pedig némileg más, de szintén jelentősen átalakított lebonyolítást követ majd.

A legfőbb vezérelv természetesen a pénz, a több mérkőzés (a selejtezőket nem számolva az eddigi 125 helyett 189 lesz) több tévés és jegybevételt jelent mind az UEFA-nak, mind a kluboknak. A 32-ről 36-osra növelt mezőnnyel viszont több, a BL-re talán nem annyira kész csapat is bejut majd a főtáblára, így több nagy arányú győzelem is lehet majd. Az viszont, hogy nem egy csoporton belül, hanem mindenki ellen nézve kell kiharcolni a továbbjutást, növelheti az izgalmakat, hiszen kisebb valószínűséggel fordulhat elő, hogy egy topcsapat két fordulóval a vége előtt már bebiztosította a csoportelsőségét, és az utolsó, nyolcadik meccsen is küzdeni kell azért, hogy mondjuk elkerüljék a nyolcaddöntők előtti pluszkört. Na de nézzük mi a helyzet a női focival.

Agata az olaszországi női liga egyik kiemelkedő sportolója. 29 éves, és elmondása szerint most van a legjobb formában. Azonban nem csak a focipályán állja meg a helyét.

Amber a legjobb ellenszer az őszi fáradtságra

Amber közösségi oldala nem nevezhető unalmasnak, de most még Ő is rá tudott rakni egy lapáttal. Amber folyamatosan adagolja magáról a hasonló felvételeket, ezúttal Balin piheni ki a tavalyi év fáradalmait és ha már ott volt akkor küldött nekünk is egy kis élménybeszámolót.

Hihetetlen de több millió dollárt keres azzal, hogy bődületes számú, több mint egy millió követőt tudhat magáénak az instagramon. Csak margószélen jegyeznénk meg, hogy két év alatt sikerült megdupláznia ezt a számot, ami nem kis teljesítmény. Legújabb Insta-fotója garantálja, hogy minden tekintet egy pontra szegeződik. Olyan felvétellel ajándékozta meg követőit, hogy még a munkában ülve is szebb lett a napunk, ez a látvány ugyanis kárpótol mindenért, és felér bármilyen ajándékkal.

Susy szerint a héten visszatér a jó idő, ha ő mondja akkor elhiszük

Mekkorát fordult a világ, emlékszünk még gyerekkorunkra, amikor csak olyan emberek kerülhettek be a TV-be műsorvezetőként, bemondóként, időjárásjelentőként, akik médiaszakon tanultak, és végigjártál a vele járó ranglétrát. Most meg hétről hétre csak kapkodjuk a fejünket, milyen TV bemondó hölgyekről látunk videókat akik, már a puszta megjelenésükkel eladják a műsort.

Susy Almeida a mexikói 4-es csatorna meteorológusa, így azt gyanítjuk, hogy ahol lehet fogni az adást, ott lényegesen felkészültebbek lehetnek a férfiak a várható időjárásra ,azonban a tévés nem elégszik meg a műsorvezetői szerepkörrel, fotóival is igyekszik magához édesgetni a rajongóit.

Fél Hollywood Lorena kegyeit akarja, de most már értjük, hogy miért

Véleményt csak úgy lehet mondani egy ruháról ha látjuk élőben. Biztos jártatok már úgy, hogy elmentetek vásárolni és a szomszédos próbafülkén nem volt teljesen elhúzva a függöny. Akarva akaratlanul ilyenkor a gyermeki kíváncsiság belénk bújik és próbálunk odapillantani hátha látunk valami finom darabot. Ezúttal azonban erre nincs szükség mert Lorena meginvitál minket a gardróbszobájába, ahol páholyból nézhessük a próbát.

Lorena lehetett volna tetőfedő bádogos, villanyszerelő, vagy kozmetikus is, Ő inkább úgy gondolta elég lesz ha azzal keresi a kenyerét amit a jó istentől kapott. Kész csoda, hogy az insta profilja még működik mert bizony nem egy disney mesedélután ami ott van. Létrehozott egy saját márkát is, amiről azt kell hogy mondjuk elég smucig lett, mert sok anyagot nem kapunk a pénzünkért, de ezeknél a viseleteknél ez így is van rendben.

 

Steph munkaerő közvetítőként dolgozik, és elég meggyőzően tud tárgyalni

Köztudott, hogy a férfiak nagy része nem szívesen mozdul meg ha sportról van szó, egyesek egyenesen utálják. Most se arról van szó, hogy sportolási tanácsokkal szeretnénk ellátni titeket. Viszont van egy mozgás fajta, ami abszolút nincs ellenünkre. Kettőt találhattok, hogy mi az, de egyre is menni fog.

Ebben lesz segítségünkre Steph Pacca, akinek a kedvéért napjában többször is csatakosra izzadnánk. Közel egy millió követőnek már bizonyított, itt az ideje, hogy nektek is mutasson valamit. Azt nem ígérjük, hogy ezek után a konditerem felé fogod venni az irányt, de mi megpróbáltuk.

Tammy háromgyerekes anyukaként se fogja vissza magát

Ma is műszaki vizsgát tartottunk és azt kell mondanunk, hogy Tammy kipufogója nálunk átment a műszaki vizsgá.

Egy fáradt, munkával teli nap végén semmi másra nem vágyunk mint arra hogy végre egyenesbe helyezzük fáradt testünket. Beesünk az ágyba és a kedvenc műsorunkra kapcsolunk, próbáljuk teljesen kiszellőztetni az agyunkat. Ahhoz, hogy ez még jobban menjen ha nem bánjátok segítségül hívtunk Tammy, aki kisugárzásával fogja feldobni a napunkat.

Tammy a háromgyerekes anyuka képei minden közösségi oldal szabályt megszegnek, de ennek ellenére van amit nem törölnek. Ezek közül szemezgettünk most. Olyan Ő mint egy nyitott könyv, szó szerint mert mindig középen nyílik ki Ő is. De még ha olvasni nem is szoktunk olyan sűrűn, azért ezt a kötetet szívesen végiglapoznánk. Le a kalappal, hogy 3 gyerek után így vissza tudta nyerni a formáját, bár még csak 28 éves de akkor se kis teljesítmény.

Kár hogy Amber nem indult az idei sztárboxon, úgy lenne nézettség

Az edzőtermek világát bizony csak az érti meg, aki rendszeresen odajár. Minden merre izzadságszag és a zsírral küzdő lányok, akiknek a szénhidrát a legnagyobb ellenségük. Persze egy deka felesleg nincs rajtuk és olyan alakjuk van, hogy a nyál is összefut a szánkban, de őket ez hidegen hagyja. Ennek ellenére azért jó dolgokat is tartogat számunkra egy edzőterem. Már csupán a látványért érdemes lelátogatni.

Az egykori modell, a bokszvilág egyik legismertebb ringlánya, Amber Fields nagyon sokat szenvedett gyerekkorában mivel kinézete miatt folyamatosan csúfolták. Ez annyira nagy hatással volt rá, hogy megfogadta tökéletesre edzi magát. Most már arról híres, amiért rengeteget dolgozott: a testátalakításáról.

Most az egyik legjobb ringlány – arra készül, hogy bokszolóvá váljon, és azt is megmutassa, hogy a szépsége mellett ereje is akad bőven. Nem is csoda, hogy egymillió követőt gyűjtött már össze.