Jön az ősz és Milly-vel szivesen bekuckóznánk

A fűtési szezon már kezdetét vette, de eddig elég kegyes volt a pénztárcánkhoz a mérsékelt hőmérséklet. Az előttünk álló időszak sok mindenkinek okoz fejfájást abban a tekintetben, hogy akkor most mivel is fog fűteni a télen.

Magyarországon a legnépszerűbb fűtési rendszerek közé tartozik a szilárd tüzelésű-, a hőszivattyús-, a gáz- és az elektromos fűtés. Mi most azonban egy teljesen új megoldást kínálunk. Meghoztuk nektek Milly-t, aki egy elég határozott, temperamentumos csaj. Uraim, van az a kisugárzása ami úgy perzsel mint egy békebeli cserépkályha. Na nála ez abszolút megvan.

Vannak emberek akik egyszerűen nem szívesen tűrnek meg magukon semmit. Justi kétség kívül ebbe a csoportba tartozik, mert a képeit elnézve egyértelműen látszik, hogy nem ápol valami jó viszonyt a textillel. Lehet, hogy csak egy fránya allergia, de mi ezért áldjuk az eget. Egy átlagos lány is lehetne, de valami mégis van benne. Sok ilyen lányt látni nap mint nap, de Ő mégis valahogy más. Az isnta profilját még nem függesztették fel ahol már közel 200 ezren követik. Ha ez a makacs allergia továbbra is fennmarad akkor lesz ez még jóval több is.

Appolonia 20 évesen már a szépségével keresi a kenyerét

A tavaszt három dologgal biztosan össze tudjuk kapcsolni. Nemzeti ünnep, húsvét és óra átállítás. Persze még kerülhetne fel más is a listára, de talán a húsvétkor érezzük a legjobban azt hogy igen már tényleg olyan az időjárás, amilyenre vágytunk.

Egész évben próbálunk jól lakatni titeket és ez ma sem lesz másképp. Apollonia képeit látva húsvét hangulatunk lett, tudjátok amikor raklap számra esszük a sonkát. Ahány ház annyi féle menü, de a főtt sonka mindenhol alap. Elsőnek még jól is esik de amikor már két napig ezt esszük reggel délben meg este akkor már annyira nem buli. Azonban létezik egy sonka amitől egész évben elégedetten bólintunk.

Andrea úgy úszik mint harcsa a vízben

A 21 éves Andreea Dragoi Bukarestben született, de ma már az Egyesült Államokban él, ahol a San José State University úszója.

Andrea Dragói egy nagyon tehetséges úszó. A San Jose egyetem csapatában úszik az amerikai egyetemi bajnokságban. A másodéves egyetemista 100 és 200 méter pillangó mellett az amerikai rendszerben szereplő 500 méteres gyorsúszásban is remekelt az idei tanévben.

Andrea egyébként Romániából származik, és neve hallatán először meg voltunk győződve róla hogy biztos magyar felmenői vannak. Így válogatott szinten természetesen Romániát képviseli. Minden létező kalapunkat megemeljük előtte, hisz az úszás egy olyan sport amihez hatalmas akaraterő és elhivatottság kell. Az egyetemi sport egyik legnagyobb sztárjának tartják. Elmondása szerint már gyerekkorában is imádta a vizet legyen az a medencében vagy az óceánban. Mivel még csak 20 éves így szép jövő állhat előtte.  Azonban nem csak a medencében érdemes rá figyelni. Ha ideje engedi akkor nagyon szívesen modellkedik. Számos magazin címlapján szerepelt már és olyan márkákkal is dolgozott már együtt, mint a Nike, a Red Bull vagy a Vodafone. Andrea  a budapesti, 2021-es Európa-bajnokságon is indult. 2019-ben aranyérmes volt az európai ifi-olimpián.

 

A kemény munka meghozta gyümölcsét, Lily megvette élete első Lamborghinijét

Lily számára a kemény munka mindig is az egyik legfontosabb érték volt. Éveken át kitartóan dolgozott, és soha nem adta fel az álmait. Most pedig elérte azt a pillanatot, amiről sokan csak álmodnak: megvette élete első Lamborghinijét.

A gyönyörű, fényes sportautó nemcsak a sikerének a szimbóluma, hanem annak is, hogy a kitartás és az elszántság valóban meghozza gyümölcsét. Lily mindig is vágyott arra, hogy egyszer egy ilyen autót birtokolhasson, és most végre megvalósult az álma. A Lamborghini látványa minden nap emlékezteti őt arra, hogy minden perc, amit a munkájára szánt, megérte. Ez a vásárlás nemcsak anyagi sikert jelent számára, hanem egy életmódváltást is. Az autó szimbolizálja azt az utat, amit bejárt, és mindazokat az akadályokat, amelyeket legyőzött. Lily története inspirációként szolgálhat mindenkinek, aki keményen dolgozik, és hisz abban, hogy a kitartás meghozza a várt eredményeket. Most, hogy Lily valóra váltotta egyik legnagyobb álmát, új célokat tűzött ki maga elé, de soha nem felejti el, hogy honnan indult, és milyen keményen dolgozott azért, hogy ide eljusson.

Marli még kihasználja a nyár utolsó napjait

Marli Buccola nem sok információt oszt meg magáról a nagyvilággal. Az amerikai lány 2015-ben kezdett el a San Diegó-i állami egyetemen tanulni, ahol gyorsan felismerte a közösségi média adta lehetőségeket. Később regisztrált az Instagramon, és a platformon hamar nagy népszerűségre tett szert, ami segítette őt abban, hogy sikeres modell-influenszer karriert építsen ki.

A követőtábora azóta már meghaladta az egymillió főt, és napról napra növekszik. Buccola nemcsak szépségével, hanem pozitív kisugárzásával és stílusos megjelenésével is lenyűgözi követőit. A posztjaiban gyakran mutat be különféle divattrendeket, utazási élményeket és életmódtippeket, amelyekkel inspirálja a közösségét. Jelenleg élvezi az utolsó nyári napokat, amit legfrissebb bejegyzéseiben is megosztott rajongóival. A tengerparti fotóival elvarázsolja követőit, akik mindig kíváncsian várják, hogy mivel rukkol elő legközelebb.

Marli ugyan diszkrét az élete részleteit illetően, de karrierje és elkötelezettsége révén mégis képes egyedi kapcsolatot kialakítani rajongóival. A fiatal modell-influenszer sikere jól mutatja, hogy a közösségi média erejét hogyan lehet hatékonyan felhasználni a személyes márkaépítésben. Marli folyamatosan dolgozik azon, hogy tartalmaival értéket nyújtson követőinek, miközben ő maga is élvezi az élet apró örömeit. Az elmúlt évek alatt elért sikerei pedig azt mutatják, hogy még sokáig a közösségi média egyik kiemelkedő alakja marad.

A jogi egyetem elvégzése után Estelle új hivatás után nézett

Estelle két információt tart fontosnak magáról: joghallgató; 100%-ig természetes. A most 24 éves Estelle tizennégy éves volt, amikor a barátjának küldött ajándék fotói elkezdtek terjedni a neten. Akkor a lány idegileg teljesen kikészült, ami érthető is, senki sem szeretné ha a képein csámcsognának.

Szerencsére azonban ez már a múlt, és azóta túltette magát a történteken. Estelle a politikatudományi után már a második diplomáját készül megszerezni, de az Instagram-táborát egyelőre jobban érdeklik a közösségi oldalán megosztott tartalmai. Szerencsések mondhatja magát mert szinte az egész nyarat üdülőparadicsomokban töltötte, hogy hódolhasson a vízisportok iránti szenvedélyének. Most mondott búcsút a nyaralásnak, és a festői szépségű olasz Amalfi-parton töltött utolsó reggelét nekünk is emlékezetessé tette.

Danii népes rajongó táborral rendelkezik, és most már értjük, hogy miért

Gondolkoztunk, hogy mivel dobhatnánk fel ezt az unalmas munkanapot és arra gondoltunk, hogy egy mosolygós szemrevaló szöszkével mindenki elégedett lesz. Ezért esett a választás Danii-re.

A 29 éves amerikai lánynak már most népes rajongó tábora van, hiszen több mint 1 millióan követik. Nem tudunk belekötni, szép, mosolygós, van kisugárzása, és bár a pacalt nem szereti de az ő svédasztalán biztos tudnánk választani egy két fogunkra való finomságot..Azon szerencsés emberek közé tartozik, akik ha megkérdezik reggel, hogy mit vegyek ma fel akkor azt kell, hogy mondjuk semmit. Neki az áll a legjobban.

Vasvári Vivien a Karib-tengerre is a legkisebb fürdőruháját vitte

Vasvári Vivien három gyerek után is csoda formában van, nem győzik dicsérni kifogástalan alakját. Ezúttal családjával nyaral a Karib-tengeren.

Vasvári Vivien, aki már háromgyerekes édesanya, mégis tökéletes formában van, ezt mindig be is bizonyítja. Tavaly ősszel született meg harmadik gyereke, férjétől, Zsigmondtól, akiről áprilisban már több új képet is mutatott az Instagram-oldalán. A modell és a férje jelenleg így öt közös gyereket nevelnek, de máris tervezik a következőt: nagyon örülnének, ha hamarosan kislánnyal bővülne a családjuk.

Gyerekek nélkül a család egy meséhez hasonlít, de a gyerekekkel válik igazi tündérmesévé. Ők az életünk legédesebb gyümölcsei, amelyek a családfánk legszebb ágait alkotják. Velük a családunk története mindig folytatódik, új fejezetekkel, amiket együtt írunk meg napról napra” – magyarázta korábban egy családi képük mellett Vasvári Vivien, aki nem sokkal később a közösségi oldalán is elárulta, hogy akkor lennének igazán boldogok, ha egy közös kislány is érkezne az életükbe, így talán hamarosan újabb nagy bejelentésre készül, de legújabb fotója alapján ez a terv még várat magára.

Sajnos mi nem focizunk a Real Madrid-ban így Mishel-ről most lemaradtunk

A Real Madrid Bajnokok Ligája-győztes kapusa, Thibaut Courtois számára véget ért az idény az újabb súlyos sérülése miatt, azonban felesége, Mishel Gerzig támaszt nyújthat a belga focistának a nehéz időszakban.

A belga válogatott kapus – a focista az idei szezont szinte teljes egészében kihagyja súlyos sérülései miatt – tavaly nyáron vette feleségül a gyönyörű izraeli modellt, aki januárban jelentette be az örömhírt, miszerint gyermeket vár a Real Madrid sztárjától. Courtois a legénybúcsúját Budapesten tartotta, majd Franciaországba vitte nászútra szépséges kedvesét. A 31 éves futballista és a felesége 2021 óta alkotnak egy párt, és már saját vállalkozást is indítottak Be The One néven, amely egy VIP sport-portaszolgálat.

Új otthont keresel? Charlie profi ingatlanosként ott segít ahol tud

Charlie már öt éve dolgozik ingatlanosként, és ez idő alatt igazi profivá vált a szakmájában. Ügyfelei mindig elégedetten távoznak, hiszen Charlie nemcsak eladni tud, hanem megtalálni a tökéletes otthont is számukra.

Az évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtött, amit mindennapi munkájában sikeresen kamatoztat. Kiválóan ismeri a helyi ingatlanpiacot, és pontosan tudja, mikor érdemes lépni egy jó ajánlat érdekében. Charlie nemcsak a számokhoz ért, hanem az emberekhez is, ami talán a legfontosabb ebben a szakmában. Tudja, hogyan kell kommunikálni az ügyfelekkel, figyelmesen meghallgatni az igényeiket, és megtalálni a számukra legmegfelelőbb megoldást. Az ügyfelek gyakran kiemelik, hogy Charlie-val dolgozni nemcsak eredményes, de kellemes élmény is. Szenvedéllyel végzi a munkáját, ami minden találkozón érződik. Soha nem adja fel, és mindent megtesz azért, hogy az ügyfelei a lehető legjobb feltételek mellett köthessenek üzletet.

Az ingatlanpiacon való jártassága és elkötelezettsége tette őt az egyik legkeresettebb ingatlanossá a környéken. Nem csoda, hogy egyre több ajánlást kap, hiszen Charlie neve egyet jelent a megbízhatósággal és a sikerrel. Az elmúlt öt évben számtalan ingatlant értékesített, és minden egyes üzlet újabb megerősítést adott számára, hogy jó úton jár. Munkája iránti elhivatottsága, ügyfélközpontúsága és szakmai tudása a sikerének kulcsa. Charlie mindig készen áll arra, hogy újabb kihívásokat vállaljon, és minden nap arra törekszik, hogy a legjobbat nyújtsa ügyfeleinek.