Leforgatták minden idők legpiszkosabb felnőttfilmjét

Dirtiest por.n ever (Minden idők legmocskosabb por.nója) címmel jelentetett meg videót a világ legnagyobb megosztója, a Pornhub. A jelenetben szereplő pár egy hulladékkal borított tengerparton próbál papás mamást játszani, miközben, fehér védőruhát viselő emberek jelennek meg, hogy összeszedjék a szemetet.

“Elég mocskosak vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy a tengerpartjainkat is ilyennek szeretnénk” mondta el a videóról Corey Price, a cég alelnöke, majd hozzátette, a videóval azt akarták megmutatni, hogyan tesz tönkre egy amúgy gyönyörű jelenetet a műanyag és a szemét.

A cég nem áll meg a figyelemfelhívásnál: a film minden megtekintése után pénzt küldenek az Ocean Polymers nevű, az óceánok megtisztításáért dolgozó civil szervezetnek. A cég környezetvédelmi kampánya szerint, három egyszerű lépésben, mindannyian rengeteget tehetünk az óceánok tisztaságáért. Vegyünk olyan kevés egyszer használatos műanyagot, amennyire csak lehet, ha már ilyet vettünk, gondoskodjunk róla szelektív hulladékgyűjtőbe kerüljön, ha pedig a természetben járunk, ne dobáljuk el a szemetünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük