Stana Alexandra jól érzi magát egyedül, de ha így várna minket akkor szívesen átszaladnánk hozzá este

Meggyes Dáviddal való szakítása óta Stana Alexandrát több férfi is megkörnyékezte. Most új partnerrel látták. Új fotóján pedig láthatóan igen felszabadult.

A gyönyörű tánctanár a TV2 táncos show-műsorának utolsó évadában Marics Petivel táncolt. A műsor során egyértelműen látható volt, hogy milyen nagy az összhang közöttük, ami a színpadon is megmutatkozott, hiszen sokan őket tartották a legesélyesebb párosnak a győzelemre. Bár tényleg eljutottak a döntőig, végül csak a második helyet sikerült bezsebelniük.

A műsor után Stana Alexandra bevallotta, hogy bármennyire is jól kijöttek a próbák alatt Marics Petivel, a döntő után már nem tartották szorosan a kapcsolatot egymással, de a köztük lévő barátság nem szűnt meg.

A táncosnő azonban egyelőre nem nyitott újabb párkapcsolatra.

„Jelenleg az egyetlen férfi az életemben a kiskutyám, Noir. Egyedül vagyok, de nem vagyok magányos. És ez most így is van jól…” – mondta a táncosnő a Borsnak.

„Sokan meglepődnek azon, hogy a magánéletemben inkább introvertált vagyok, a munkámban vagyok extrovertált és exhibicionista. Az én időm, amikor a magánéletemet élem, egészen más. Ilyenkor jobban szeretek az emberektől távol lenni, a kiskutyámmal, a barátaimmal és az édesanyámmal tölteni az időt. Szeretek sorozatokat nézni, filmezni, kirándulni, csendben lenni” – magyarázta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük